Zapraszamy: Pon - Sob 11:00 - 19:00, Niedziela i święta 12:00 - 19:00

+48 531 892 180

nysa(at)studio-kids.pl

RODO

Klauzula informacyjna na podstawie artykułu 13 RODO

Zgodnie z art.13 ust 1 i ust 2 Ogólnego Rozporządzenia O Ochronie Danych Osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. informuję iż:

1. Administratorem Pani / Pana / Państwa danych osobowych jest WERTINI Arkadiusz Żyrek.

2. Dane kontaktowe: 531 892 180, nysa@studio-kids.pl.

3. Pani/Pana / Państwa dane otrzymaliśmy od Państwa w celu realizacji usługi w naszej firmie.

4. Pani / Pana / Państwa dane osobowe przetwarzane będą w celu:

  • wykonywania zawartej umowy
  • realizacji umów zawartych w ramach umowy sprzedaży
  • obsługi zgłoszeń kierowanych do naszej firmy
  • dane osobowe administrowane przez nasz podmiot nie są przetwarzane automatycznie
  • podatkowych oraz rachunkowych.

5. Państwa dane osobowe będą również przetwarzane w celach wskazanych poniżej, na podstawie prawnie uzasadnionego interesu WERTINI którym jest:

  • prowadzenie wobec Państwa działań marketingowych
  • kontaktowanie się w celach związanych z dozwolonymi działaniami marketingowymi, poprzez dozwolone kanały komunikacji, a w szczególności za państwa zgodą poprzez e-mail oraz telefon
  • wsparcie dla zapewnienia bezpieczeństwa
  • obsługa państwa próśb przekazywanych działowi obsługi klienta oraz przez kontakt mailowy i telefoniczny,
  • windykacja należności
  • przechowywanie danych dla celów archiwizacyjnych oraz rozliczalności (wykazania spełnienia przez nas obowiązków wynikających z przepisów prawa)

6. Gwarantujemy spełnienie wszystkich praw wynikających z ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych tj:

  •  prawo dostępu
  •  sprostowania oraz usunięcia danych
  •  ograniczenia ich przetwarzania
  •  prawo do ich przenoszenia

7. Udostępnione przez Państwa dane osobowe będą przechowywane przez nasz podmiot przez czas obowiązywania umowy, a także po jej zakończeniu w celach:

  •  ewentualnych roszczeń w związku z wykonywaniem umowy
  •  zapobiegania nadużyciom i oszustwom
  •  wykonywania obowiązków wynikających z przepisów prawa w tym podatkowego i rachunkowego

Dane przechowywane będą maksymalnie przez okres 10 lat od dnia zakończenia wykonywania umowy.

Macie państwo prawo do wniesienia skargi w związku z przetwarzaniem danych osobowych do organu nadzorczego, GIODO ul. Stawki 2, 00-193 Warszawa.